وب سایت اهدا کلیه اولین مرجع خرید و فروش کلیه در کشور است که بیشتر از 7 سال از فعالیت آن میگذرد.
به وب سایت اهدا کلیه خوش آمدید . شما می توانید لیست آگهی های خرید و فروش کلیه را برای شهر
کازرون و دیگر شهرهای همجوار از جمله شهرهای :
شیراز ,
مرودشت ,
کازرون ,
جهرم ,
لارستان ,
فسا ,
داراب ,
فیروزآباد ,
ممسنی ,
نیریز ,
آباده ,
اقلید ,
لامرد ,
سپیدان ,
کوار ,
زریندشت ,
قیر و کارزین ,
استهبان ,
مُهر ,
خرامه ,
گراش ,
خرمبید ,
بوانات ,
فراشبند ,
رستم ,
ارسنجان ,
خنج ,
سروستان ,
پاسارگاد ,
را از طریق این وب سایت انجام دهید .
کازِرون شهری در شمال غربی استان فارس در ایران و مرکز شهرستان کازرون است. این شهر با تاریخی کهن، دارای آثار باستانی و تاریخی فراوان و جاذبههای گردشگری متعددی است. کازرون بزرگترین و پرجمعیتترین شهر غرب استان فارس بهشمار میرود. جمعیت شهر کازرون بدون حومه در سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵، برابر با ۹۶٬۶۸۳ تن و جمعیت شهرستان کازرون برابر با ۲۱۱٫۳۴۱ تن بود.
پیش از اسلام، شهر بیشاپور یکی از پایتختهای شاهنشاهی ساسانی و مرکز منطقهٔ کنونی کازرون بود که با ویرانی آن به دست اعراب، ساکنین آن به شهر کازرون کوچ کردند.
روایتهای اساطیری، بنیاد شهر کازرون را به دوره پیشدادیان و تهمورث پیشدادی در بیش از ۷۵۰۰ سال پیش نسبت میدهند. روایتهای تاریخی نیز از گسترش این شهر توسط شاپور یکم و قباد یکم، دو پادشاه ساسانی حکایت میکنند.
مردم منطقهٔ کازرون و شاپور یکبار پس از فتح این منطقه توسط اعراب، شورش کرده و استقلال خود را از خلافت راشدین اعلام کردند. این شورش که به فرماندهی یکی از نجیبزادگان ساسانی صورت گرفته بود، به سختی سرکوب شد.
شهر باستانی بیشاپور، تنگ چوگان و غار شاپور از آثار ثبتشدهٔ ایران در میراث جهانی یونسکو در نزدیکی کازرون قرار دارند. علاوه بر آن ذخیرهگاه زیستکره ارژن و پریشان در نزدیکی کازرون به عنوان یکی از میراث طبیعی ایران در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده است.
مردم کازرون تا سدهٔ چهارم هجری بر آیین مزدیسنا باقی ماندند. با این حال پس از بنیانگذاری سلسلهٔ کازرونیه (مرشدیه) توسط شیخ ابواسحاق کازرونی، اکثریت مردم این شهر به اسلام گرویدند. سلسلهٔ کازرونیه به مرکزیت شهر کازرون در سدههای بعد تا کشورهایی نظیر هند، چین و امپراتوری عثمانی گسترش یافت و موجب شهرت این شهر و رونق اقتصادی آن شد.
این شهر در دوران طلایی اسلام زادگاه بسیاری از دانشمندان، شاعران، صوفیان، بازرگانان و دیگر بزرگان بودهاست و از آن به عنوان یکی از مراکز تمدن، فرهنگ و دانش اسلامی در دوران طلایی اسلام یاد میشود.
زبان مردم کازرون فارسی با لهجه کازرونی است.
اقتصاد کازرون بر تجارت، ترابری، مشاغل خدماتی، کشاورزی و صنایع استوار است.