وب سایت اهدا کلیه اولین مرجع خرید و فروش کلیه در کشور است که بیشتر از 7 سال از فعالیت آن میگذرد.
به وب سایت اهدا کلیه خوش آمدید . شما می توانید لیست آگهی های خرید و فروش کلیه را برای شهر
خارک و دیگر شهرهای همجوار از جمله شهرهای :
بوشهر ,
برازجان ,
بندر گناوه ,
بندر کنگان ,
خورموج ,
جم ,
بندر دیر ,
عالیشهر ,
بندر دیلم ,
آبپخش ,
نخل تقی ,
چغادک ,
اهرم ,
بنک ,
بندر عسلویه ,
وحدتیه ,
کاکی ,
سعدآباد ,
خارک ,
شبانکاره ,
بردستان ,
بندر سیراف ,
آبدان ,
بندر ریگ ,
دالکی ,
بردخون ,
دوراهک ,
دلوار ,
بادوله ,
آباد ,
انارستان ,
تنگ ارم ,
ریز ,
شنبه ,
امام حسن ,
کلمه ,
بوشکان ,
را از طریق این وب سایت انجام دهید .
اقتصاد دهه ۶۰ ایران یا اقتصاد زمان جنگ ایران، به اقتصاد ایران از سال ۱۳۵۹ و بعد از التهابات سیاسی اولیه بعد انقلاب اسلامی ۱۳۵۷ ایران تا بعد از جنگ ایران و عراق و تغییر سیاستهای تجاری و ارزی در دوره ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی در سال ۱۳۶۸ و ۱۳۶۹ اشاره دارد که در این دوره درحالی که همدلی و از خودگذشتگی بیش از پیش مردم با یکدیگر در بسیج نیروها برای کارهای مرتبط با اداره جنگ ایران و عراق، اداره جامعه و حکومت نوپای کشور ایجاد شده بود، دولتها سیاستهای اقتصادی موسوم به اقتصاد کُپنی یا اقتصاد با مدیریت و برنامهریزی مرکزی یا شبه مارکسیستی را اجرا کردند که به صورت اداره همه صنایع و شرکتهای خدماتی بزرگ و متوسط و تأمین و توزیع عمده کالاهای مصرفی توسط دولت و دولتی شدن بازرگانی خارجی و بخش زیادی از خورده فروشی ارزاق اجرا شد. تنها مخالف جدی اجرای این سیاستهای اقتصادی بازاریان و راستگرایان سنتی در ایران بودند، لذا اجرای این سیاستها با کمترین مخالفتها اجرا شد تا در نهایت اثرات خود را در شاخصهای اقتصادی سالهای آخر این دوره نمایان کرد و موجب تغییرات بزرگی در وضعیت سیاست دولت بعد و موضع ایران در جنگ گذاشت.
در این دوره علاوه بر سیاستهای داخلی، مهمترین عامل تأثیر گذار بر اقتصاد ایران میزان صادرات نفت و قیمت آن بود. در سالهای منتهی به انقلاب ۱۳۵۷ کاهش شدید تولید و صادرات نفت ایران رخ داد، اما با وقوع انقلاب و سپس حمله حکومت عراق به ایران جهش چشمیگر قیمت شرایط درآمدهای کشور را با وجود کاهش صادرات نفت در وضعیت مناسبی قرار داد و این وضعیت تا میانه دهه ۶۰ داشت. از ابتدای سال ۱۳۶۵ سقوط شدید قیمت نفت رخ داد و سپس جنگ نفتکشها موجب کاهش نه چندان زیاد صادرات نفت ایران شد، ولی هزینههای انتقال نفت را افزایش داد که به شدت منابع درآمدی دولت را در این سال به بعد محدود کرد. در این شرایط، سیاست مالی دولت وقت در ثابت نگهداشت قیمت فروش حاملهای انرژی و سایر خدمات دولتی در داخل کشور نیز موجب تشدید مداوم ناترازی بودجه و کاهش منابع درآمدی داخلی دولت میشد. درنتیجه در سال ۱۳۶۶ مجلس وقت طرح دریافت وام ارزی خارجی را مطرح میکند که وزارت اقتصاد وقت مخالفت کرده و رد میکند. در نهایت استفاده نادرست از ذخایر ارزی موجود و استفاده از آنها برای تخصیص بسیار ارزان به واردات و تلاش برای اعمال سیاست رفاهی و یارانه از طریق پرداخت ارز ارزان به واردات با ایجاد چند نرخی ارزی، واردات کالا و خدمات به کشور به شدت محدود و بجز نیازهای ضروری ممنوع شد و رکود شدیدی بر اقتصاد ایران در این دوره حاکم شود.
رشد اقتصادی سال ۱۳۶۰ منفی پنج درصد، ۱۳۶۳ منفی ۶/۷ درصد، ۱۳۶۵ منفی ۸/۹ درصد و ۱۳۶۷ منفی ۳/۵ درصد ثبت شده است. در مقابل سالهایی نیز شاهد بودهایم که رشد اقتصادی بالا و بعضاً دورقمی بود. در سال ۱۳۶۱ و ۱۳۶۲ به ترتیب رشد اقتصادی ۸٫۲۲ و ۷٫۹ درصد ثبت شد که عمدتاً در نتیجه جهش قیمت جهانی نفت ثبت شد و در سال ۱۳۶۹ رشد ۱۴ درصدی درنتیجه ورود نیروهای رزمنده به کار عادی، حذف برخی سیاستهای ضد بازاری و رشد دوباره واردات به کشور رخ داد.