وب سایت اهدا کلیه اولین مرجع خرید و فروش کلیه در کشور است که بیشتر از 7 سال از فعالیت آن میگذرد.
به وب سایت اهدا کلیه خوش آمدید . شما می توانید لیست آگهی های خرید و فروش کلیه را برای شهر
مبارکشهر و دیگر شهرهای همجوار از جمله شهرهای :
تبریز ,
مراغه ,
مرند ,
میانه ,
اهر ,
بناب ,
سهند ,
سراب ,
آذرشهر ,
هادیشهر ,
عجبشیر ,
سردرود ,
ملکان ,
شبستر ,
خسروشاه ,
بستانآباد ,
هشترود ,
اسکو ,
ایلخچی ,
باسمنج ,
ممقان ,
گوگان ,
هریس ,
یامچی ,
صوفیان ,
کلیبر ,
جلفا ,
شندآباد ,
کشکسرای ,
تسوج ,
کلوانق ,
ترکمانچای ,
لیلان ,
سیس ,
بخشایش ,
قرهآغاج ,
مهربان ,
تیمورلو ,
ورزقان ,
زرنق ,
شربیان ,
کوزهکنان ,
وایقان ,
هوراند ,
مبارکشهر ,
بناب مرند ,
شرفخانه ,
خواجه ,
آچاچی ,
دوزدوزان ,
خاروانا ,
خامنه ,
تیکمهداش ,
آقکند ,
آبشاحمد ,
زنوز ,
ترک ,
خمارلو ,
خداجو ,
سیهرود ,
نظرکهریزی ,
جوانقلعه ,
را از طریق این وب سایت انجام دهید .
محمد حسنی سید مبارک (عربی: مُحَمَّد حُسنی سید مُبارَک؛ (زاده ۴ مه ۱۹۲۸ – درگذشته ۲۵ فوریه ۲۰۲۰) سیاستمدار و افسر نظامی مصری بود که به عنوان چهارمین رئیسجمهور مصر از ۱۹۸۱ تا ۲۰۱۱ خدمت کرد.
قبل از ورود به سیاست، مبارک یک افسر حرفهای در نیروی هوایی مصر بود. او از ۱۹۷۲ تا ۱۹۷۵ فرمانده این نیرو بود و در سال ۱۹۷۳ به درجه مارشال هوایی ارتقا یافت. در سال ۱۹۷۵، او به عنوان معاون رئیسجمهور توسط رئیسجمهور انور سادات منصوب شد و پس از ترور او در سال ۱۹۸۱، ریاستجمهوری را به عهده گرفت. ریاستجمهوری مبارک تقریباً سی سال به طول انجامید و او را به طولانیترین حاکم مصر از زمان محمدعلی پاشا تبدیل کرد که از ۱۸۰۵ تا ۱۸۴۸ بر کشور حکومت کرد.
کمتر از دو هفته پس از ترور رئیسجمهور سادات، مبارک به سرعت در یک رفراندوم با یک نامزد در سال ۱۹۸۱ به ریاستجمهوری رسید و دوره خود را از طریق رفراندومهای با یک نامزد در سالهای ۱۹۸۷، ۱۹۹۳ و ۱۹۹۹ تمدید کرد. تحت فشار ایالات متحده، مبارک اولین انتخابات چند حزبی کشور را در سال ۲۰۰۵ برگزار کرد که او در آن پیروز شد. در سال ۱۹۸۹، او موفق شد عضویت مصر در اتحادیه عرب را که از زمان توافقات کمپ دیوید با اسرائیل متوقف شده بود، دوباره برقرار کند و مقر اتحادیه عرب را به قاهره بازگرداند. او به خاطر موضع حمایتیاش در مورد روند صلح اسرائیل و فلسطین و همچنین نقش خود در جنگ خلیج فارس، شناخته شده بود. با وجود فراهم کردن ثبات و دلایل رشد اقتصادی، حکومت او سرکوبگر بود. وضعیت اضطراری که از زمان جنگ ۱۹۶۷ برقرار بود، مخالفان سیاسی را سرکوب کرد، سرویسهای امنیتی خشونت زیادی تحمیل کرده و فساد بهطور گستردهای رواج یافت.
مبارک در طول انقلاب مصر در سال ۲۰۱۱ پس از ۱۸ روز تظاهرات از مقام خود کنارهگیری کرد. در ۱۱ فوریه ۲۰۱۱، عمر سلیمان، معاون رئیسجمهور وقت، اعلام کرد که او و مبارک هر دو استعفا داده و اختیارات را به شورای عالی نیروهای مسلح منتقل کردهاند.
در ۱۳ آوریل ۲۰۱۱، یک دادستان دستور داد که مبارک و دو پسرش، علاء و جمال، به مدت ۱۵ روز برای سوالات دربارهٔ اتهامات فساد و سوءاستفاده از قدرت بازداشت شوند. سپس مبارک به محاکمه به اتهام سهلانگاری در عدم توقف کشتار معترضان مسالمتآمیز در طول انقلاب فراخوانده شد. این محاکمات از ۳ اوت ۲۰۱۱ آغاز شد و او را به اولین رهبر عرب تبدیل کرد که در کشور خود در یک دادگاه عادی محاکمه میشود. در ۲ ژوئن ۲۰۱۲، یک دادگاه مصری مبارک را به حبس ابد محکوم کرد. پس از صدور حکم، گزارش شد که او دچار یک سری بحرانهای پزشکی شده است. در ۱۳ ژانویه ۲۰۱۳، دیوان عالی کشور مصر (دادگاه عالی تجدیدنظر) حکم مبارک را لغو کرده و دستور محاکمه مجدد او را صادر کرد. در محاکمه مجدد، مبارک و پسرانش در ۹ مه ۲۰۱۵ به اتهام فساد محکوم و به حبس محکوم شدند. مبارک در یک بیمارستان نظامی بازداشت شد در حالی که پسرانش در ۱۲ اکتبر ۲۰۱۵ توسط یک دادگاه قاهره آزاد شدند. مبارک در ۲ مارس ۲۰۱۷ توسط دیوان عالی کشور تبرئه شد و در ۲۴ مارس ۲۰۱۷ آزاد گردید.
مبارک در سال ۲۰۲۰ در سن ۹۱ سالگی درگذشت. او با یک تشییع جنازه دولتی مورد احترام قرار گرفت و در یک قطعه خانوادگی در خارج از قاهره به خاک سپرده شد.